Netwerkpartners


Vanessa Wissink

Ik ben Vanessa Wissink, ervaren HR Business Partner, met een achtergrond in diverse sectoren als de zorg, de zakelijke dienstverlening en de techniek. Mijn motto: goed ‘zorgen’ voor Human Capital creëert sociale gedragenheid en draagt bij aan genereren van maatschappelijke en commerciele winst. Met Sensa HR advies geef ik inhoud aan mijn passie in het HR vak: werknemer en werkgever verder helpen als men vastloopt in een lastige casus of bij een bepaald HR vraagstuk.

Leiders binnen organisaties ervaren mij als een strategische gesprekspartner, HR breed, en waarderen mijn bedrijfskundige outlook en motiverende impuls naar medewerkers. Leidinggevenden zet ik in hun kracht en medewerkers ondersteun ik bij het nemen van verantwoordelijkheid voor hun werk. Ik zet me in op thema’s als verzuim en casemanagement, schadelastbeheersing, arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid, functiehuis en arbeidsvoorwaarden en werving & selectie (bij de ondersteuning van ETTES Search, selectie en advies).

Sinds 2019 werk ik vanuit mijn eigen HR adviesbureau: www.sensa-hr.nl
Linkedin: www.linkedin.com/in/vanessawissink
Telefoon 06-52470214
E-mail v.wissink@sensa-hr.nl


Heidi Jansen

Ik ben Heidi Jansen, al een heel leven gefascineerd door werk en de centrale plek die het heeft in de levens van mensen. In 1994 startte ik een eigen loopbaanadviespraktijk, nadat ik een aantal jaren als HR-adviseur bij een omroep en bij een adviesbureau had gewerkt.

Ik heb me altijd ingezet voor de ontwikkeling van het vakgebied loopbaan en mobiliteit. Bijna vanaf de start gaf ik les in twee post-HBO opleidingen voor loopbaanbegeleiding en in 2005 startte ik met een eigen opleiding. Naderhand heb ik mij meer en meer verdiept in het thema zingeving in relatie tot werk. Ik rondde een academische studie af met als thema ‘werk en zingeving’ en schreef een boek: “Werk en Zingeving, van succes naar betekenis’.

In de samenwerking met ETTES Search, selectie en advies kun je me benaderen als Executive Coach voor vragen over en begeleiding bij loopbaan, leven en werk. Zie daarvoor:
https://www.heidijansen.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/heidijansen/
Telefoon: 06 22 23 85 95
E-mail: heidi@jansenloopbaanadvies.nl